Az idősebb és fiatalabb vendégeitek is hallhatják kedvenceiket és ígérem, hogy sokszor fog hangosan szólni az ének :) A zene lehet retró vagy mai sláger, rock & roll vagy mulatós, funky vagy rock, régi, új, vicces vagy épp szerelmes... tényleg... bármi... ezt Ti döntitek el! Ha a hangulat úgy hozza, akkor pedig Zorbázással, Limbó versennyel, vonatozással és a násznép énekeltetésével igyekszem felejthetetlenné tenni a jeles napot, hogy az esküvő tényleg felejthetetlen legyen. Vannak jópofa „segédeszközök” is ... Imádni fogjátok :)

Az ilyen kihelyezett szertatás lehet élés, tehát amikor ott és abban pillanatban házasodtok össze, és lehet nem teljesen igazi is, úgynevezett “megerősítés”… A kettő közötti különbségéről BLOG-omban olvashattok. Legyen a szertartás ilyen vagy olyan, hangosításra biztosan szükség lesz! A hangosításához a szükséges technikát külön, az esti buli technikájától függetlenül telepített, mobil hangfalakkal oldom meg, az anyakönyvvezetőnek vezeték nélküli (akár csiptetős is lehet) mikrofont adok, és bejátszom a különböző eseményzenéket: várakoztató, bevonuló, szertartás alatti, gratulációs zenék

Szórakoztató és egyben meghitt esküvői esemény a házasság előtti időszakról készült közös, illetve a gyermekkor és a felnőtté válás időszakát bemutató fényképek vetítése. A vetítés halk zenei aláfestés mellett történik, melyet kicsi és nagy egyaránt örömmel néz

Szórakoztató és egyben meghitt esküvői esemény a házasság előtti időszakról készült közös, illetve a gyermekkor és a felnőtté válás időszakát bemutató fényképek vetítése. A vetítés halk zenei aláfestés mellett történik, melyet kicsi és nagy egyaránt örömmel néz

Több ezer magyar és külföldi sláger közül választhattok, tulajdonképpen itt is meg van minden, ami fontos, ráadásul az alapok nem midi-k, szépen szólnak. Remek levezetés a még pezsgő elmének, de fáradt lábaknak az „Induljon a Banzáj”, a „8 óra munka”, a „Kör közepén állok”, az „Azért vannak a jó barátok”, a „Holnap hajnalig”, vagy akár az „R-Go-tól a Létezem” közös eléneklése. Ha jól adjátok elő, osztatlan sikere lesz… persze ha nem, akkor is, csak másképp :)

DJ Blog

Csodálatos zenék esküvőre, a Polgári Szertartáshoz

2018. 04. 16.

Esküvőd közeledtével egyre több kérdés merül fel Benned. Ugye? Többek között például, hogy milyen zenék szóljanak a Polgári szertartás alatt. Erről olvashatsz most, figyelj!

Esküvői áramszünet

2017. 04. 10.

Egy nem annyira jó dologról írok most, amire igazából nehéz is felkészülni… persze nem lehetetlen… Nos, most szombat este, egy neves esküvő helyszínen történt az eset: Kell egy kis áramszünet, hogy a klasszikust idézzem…. na de nem ennyi!

Esküvői (polipos) torta

2016. 04. 27.

Azaz, mit lehet, és mit nem lehet, egy esküvőn. Mit szólnak hozzá, kell, nem kell, mi ezt szeretnénk, de ők azt… és a többi, és a többi.. (csak dióhéjban a saját véleményem), no meg a polipos torta… :)

Hogyan kérjek jó ajánlatot egy esküvői DJ-től?

2016. 01. 28.

A válasz nem is olyan egyszerű. Sok olyan esküvői DJ felkérést kapok hétről hétre kapok különböző esküvőkre, ahol sok esetben csak az alap adatok vannak megadva, az üzenet / kérdés részben pedig semmi sincs. Pedig mindenkinek megvan az elképzelése arról, hogy mit szeretne, ugye?

Kisfilm vetítés, életútfilm

2016. 01. 12.

Szórakoztató és egyben meghitt esküvői esemény a házasság előtti időszakról készült közös, fényképek vetítése. A vetítést kicsi és nagy egyaránt örömmel nézi.